Консалтинговая компания "Vitis"

 

Наш опыт работает на Вас

Главная

О компании

Новости

Деятельность

Публикации

Контакты

Звоните нам по телефону (063) 379-1363

Меню сайта
Вход на сайт
Логин:
Пароль:
Реклама


Главная » 2010 » Июнь » 10 » Кабмін затвердив порядок використання коштів для будівництва житла
16:21
Кабмін затвердив порядок використання коштів для будівництва житла
Кабінет міністрів України своєю постановою затвердив порядок використання в 2010 році коштів Стабілізаційного фонду для забезпечення громадян житлом.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба.

Як передає прес-служба Мінрегіонбуду, міністр зазначив, що вказана постанова, проект якої розроблений міністерством, забезпечить ефективне використання коштів Стабфонду для забезпечення житлом громадян, які, згідно із законодавством, мають право на його отримання, а також виконання завдань Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки.

Також Яцуба нагадав, що прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив кожній області до кінця цього року безкоштовно виділити по 10 земельних ділянок під будівництво доступного житла, а вже в 2011 році в Державному бюджеті будуть передбачені кошти на спорудження інженерних мереж на цих ділянках.

"Це значно здешевить квадратний метр житла і дасть нам всі підстави і можливості для виконання доручення прем'єр-міністра вийти в 2011 році на обсяги введення в експлуатацію не менше 15 млн кв м житла. З наявним рівнем довіри з боку уряду я оцінюю перспективи виконання завдання, як цілком реалістичні ", - відзначив глава Мінрегіонбуду.

Нагадаємо, що Рада виділила 1,04 млрд гривень зі стабілізаційного фонду для забезпечення житлом пільгових категорій громадян і підтримки програми будівництва доступного житла в 2010 році.

Як повідомлялося раніше, у 2010 році в Україні заплановано будівництво доступного житла в обсязі 16,3 тисяч кв. м за умови відповідного фінансування з боку держави.

Корреспондент.net

Просмотров: 705 | Добавил: vit | Рейтинг: 0.0/0
Нравится

Детальную информацию и консультацию можно получить по тел. (063) 379-1363
Мы можем оценить ВСЁ!

 
Copyright vitis-ocenka © 2008 - 2024
 
http://bibiggon.com/

оценка программ,оценка стоимости программ, оценка стоимости по,оценка стоимости сайта, оценка эффективности, методы оценки, оценка предприятия, оценка 2010, критерии оценки, оценка качества, оценка стоимости, оценка деятельности, финансовая оценка, экономическая оценка, оценка рисков, оценка риска, система оценки, оценка проекта, оценка недвижимости, оценка, vitis-ocenka, vitis-ocenka vinifera, виноград vitis-ocenka, vaccinium vitis-ocenka idaea, blanco vitis-ocenka,