Консалтинговая компания "Vitis"

 

Наш опыт работает на Вас

Главная

О компании

Новости

Деятельность

Публикации

Контакты

Звоните нам по телефону (063) 379-1363

Меню сайта
Вход на сайт
Логин:
Пароль:
Реклама


Главная » 2010 » Июнь » 10 » Експерт: Нові правила БТІ уповільнили вихід ринку нерухомості з кризи
16:20
Експерт: Нові правила БТІ уповільнили вихід ринку нерухомості з кризи
Зміни процедури реєстрації права власності на нерухоме майно та видачі документів БТІ створили хаос на ринку нерухомості, загальмувавши його вихід з кризи.

Таку думку висловив президент Союзу фахівців з нерухомого майна України Олександр Рубанов.

За його словами, наразі для отримання довідки з реєстру прав власності (видається замість довідки-характеристики), яка необхідна для укладення договору купівлі-продажу, необхідно чекати близько місяця. "Це пов'язано із збільшенням кількості процедур, проходження яких необхідне для отримання довідки, що до того ж збільшує у кілька разів фінансові витрати покупців нерухомості", - відзначив експерт.

"Учасники ринку часто не хочуть фіксувати зобов'язання на такий тривалий термін попередніми договорами, оскільки ситуація на ринках нестабільна, зміни можуть відбутися в будь-який момент - як в один, так і в інший бік. З іншого боку замовляти довідку заздалегідь, ще до продажу нерухомості , теж незручно, бо з часом вона втрачає свою актуальність ", - пояснив Рубанов.

На його думку, такі новації в умовах вкрай низької ліквідності ринку нерухомості не сприяють його розвитку і виходу з кризи.

Нагадаємо, що нотаріуси з 1 червня 2010 року будуть здійснювати посвідчення угод з нерухомим майном лише за наявності витягу з Реєстру прав власності на нерухоме майно, водночас довідки-характеристики, видані бюро технічної інвентаризації (БТІ) до 1 червня 2010 року, будуть дійсними тільки протягом трьох місяців з дати їх видачі.

Як повідомлялося раніше, відсутність спеціальних бланків у БТІ ускладнює продажі квартир у Києві.

Корреспондент.net

Просмотров: 542 | Добавил: vit | Рейтинг: 0.0/0
Нравится

Детальную информацию и консультацию можно получить по тел. (063) 379-1363
Мы можем оценить ВСЁ!

 
Copyright vitis-ocenka © 2008 - 2024
 
http://bibiggon.com/

оценка программ,оценка стоимости программ, оценка стоимости по,оценка стоимости сайта, оценка эффективности, методы оценки, оценка предприятия, оценка 2010, критерии оценки, оценка качества, оценка стоимости, оценка деятельности, финансовая оценка, экономическая оценка, оценка рисков, оценка риска, система оценки, оценка проекта, оценка недвижимости, оценка, vitis-ocenka, vitis-ocenka vinifera, виноград vitis-ocenka, vaccinium vitis-ocenka idaea, blanco vitis-ocenka,